ZwembadbrancheDag

ZwembadBranche Dag 2024

Bezoek ons op de ZwembadBranche Dag in Barneveld en maak kennis met al onze innovaties voor de zwembadbranche. 10-09-2024

Op dinsdag 15 oktober staat AVK Nederland op de ZwembadBranche Dag, hét feestje voor iedereen die werkzaam is In en voor de zwembadbranche. Maar ook voor lokale bestuurders, zwembadbouwers en bedrijven die een zwembad exploiteren bij een camping, vakantiepark, fitnesscentrum, hotel, spa of wellnesscentrum. De ZwembadBranche Dag vindt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, u vindt ons in stand 2.03. Sinan Topalak (Accountmanager) en Albert van Leeuwen (Project Manager) kijken uit naar uw komst. 

Past u onze vlinderkleppen, plaatafsluiters, balkeerkleppen, terugslagkleppen of Repico® koppelingen al toe in de waterhandelingssystemen van zwembaden? Met ruim 40 jaar ervaring in de waterwereld bieden wij kwaliteit en betrouwbaarheid voor een perfect functionerend zwembad. Verlaag uw TCO met onze kwaliteitsafsluiters die zich onderscheiden door een lange levensduur en een lage onderhoudsfrequentie. We vertellen u graag meer op de Zwembadbranche Dag, u komt toch ook?

Registreer nu voor gratis tickets. 

ZwembadbrancheDag AVK
vlinderkleppen zwembadinstallatie

Uw zwembadpartner in afsluiters

AVK vlinderkleppen in zwembadinstallaties

AVK is uw leverancier van afsluiters in waterbehandelingssystemen voor binnen- en buitenzwembaden en wellnesscentra. We hebben inmiddels ruim 40 jaar ervaring in de zwembadbranche en al vele openbare en privé zwembaden zijn uitgerust met onze vlinderkleppen en accessoires. 

Case story

Primeur: Eerste chloorvrije zwembad ter wereld voorzien van AVK vlinderkleppen

AVK leverde 200 Wouter Witzel vlinderkleppen voor een duurzaam zwembad in Nunspeet.